fbpx

Matematik hjælp kurser

Vores kurser henvender sig til børn og unge i matematikvanskeligheder. Vi lægger stor vægt på, at undervisningen er sjov og motiverende, samt at barnet/den unge bliver fuld af gåpåmod og selvtillid i forhold til det videre arbejde med matematikken.
På førstedagen er der mulighed for, at barnets forældre kan lære de grundlæggende principper og strategier, vi arbejder med i undervisningen, herunder relevante links og it-hjælpemidler. Forløbet afsluttes med en evalueringssamtale med henblik på at sikre, at I som forældre er rustede til at kunne støtte op om barnets videre udvikling.
Vores kurser kan enten afvikles i vores fysiske lokaler i Esbjerg eller rekvireres til afholdelse i eget hjem. Ønskes kurset rekvireret privat, tillægges kursuspriserne et ekstra beløb for transport.

Privatundervisningen forestås af matematiklærere, som også er uddannede matematikvejledere, der har stor erfaring med undervisning på alle klassetrin.

Udredning

Test og rapport

Kursus 1

For 1. - 3. klasse

Kursus 2

For 4. - 6. klasse

Kursus 3

For 7. - 10. klasse

Kursus 4

For fagpersoner

Kursus 5

Bliv klar til afgangsprøven

Hjælp til matematikken

Lider du eller dit barn af vanskeligheder med matematikken, så finder du kurser hos os der hjælper dig videre. Det er vigtigt at tage hånd om problemer med tal og mængder tideligt, da det ellers hurtig kan udvikle sig til reel talblindhed.
Vi hjælper med regnearter, tal, mængder og generel matematik hjælp. Du kan kigge nærmere på vores udredning og se hvordan vi kan hjælpe dig igennem dit problem med matematikken.

Matematik hjælp

Vi hjælper dig med at forstå matematikken og skabe succesoplevelser der giver dig en lyst til at ville lære mere. Vi hjælper dig med at forstå de grundlæggende principper i regnestykker og matematiske problematikker. Det kan gå hurtigt med at falde bagud i matematikken og få den nødvendige matematik hjælp til at nå op på klassens niveau igen.
Derfor kan det være nødvendigt at få ekstra hjælp og kurser i matematikkens regnearter der kan hjælp dig til lettere at forstå og løse matematik problematikkerne.

Brug for hjælp til at finde ud af hvilket kursus, der passer bedst til dig? Kontakt os og hør mere om, hvilket forløb du vil få mest ud af.
  • Telefon:
  • Facebook:

    Vores

  • CVR: