fbpx

Sommerskole

SOMMERSKOLE 2022 i Esbjerg

For 5. år i træk afholder vi sommerskole for børn og unge i matematikvanskeligheder. Sommerskolen er et femdags intensivt undervisningsforløb i små aldersinddelte hold.
Uge 27 i Esbjerg fra mandag til fredag alle dage fra kl. 9.00-14.00.

Indhold:
– 25 timers speciel tilrettelagt undervisning på elevens eget niveau
– Smarte regnestrategier, så eleverne lærer at regne fremfor at tælle
– Varieret undervisning med spil og bevægelse
– Små hold med max. 3 elever
– Matematiske emner ud fra egne ønsker og behov
– Motiverende undervisning blandt ligesindede

Sidste års sommerskole indeholdt derudover også en tur til Fanø, hvor vi opsamlede alle tal som vi mødte på turen. Det resulterede i, at nogle elever arbejdede med alderen på færgerne og arealet af bildækket mens andre arbejdede på omregning af knob til km/t og selve gennemsnitsfarten. Matematik på elevens eget niveau og eget interesseområde skaber en langt større motivation for læringen.

Sommerskolen afsluttes med en evalueringssamtale med henblik på at sikre, at I som forældre er rustede til at kunne støtte op om barnets videre udvikling. Efter deltagelse på sommerkurset er der også mulighed for, at barnet kan få hjælp til at vedligeholde de tilegnede strategier og videreudvikle deres matematiske færdigheder via vores online undervisningstilbud.

Vi lægger stor vægt på, at undervisningen er sjov og motiverende, samt at barnet/den unge bliver fuld af gåpåmod og selvtillid i forhold til det videre arbejde med matematikken.
Kurserne forestås af matematiklærere, som har stor erfaring med elever i matematikvanskeligheder.

Udvalgte elevudsagn fra sidste års sommerskole.
Dreng 8. klasse:
Jeg har lært færdighedstips. Det var sjovt at lave forskellige quizzer. Jeg har fået styr på en masse ting og er ikke så nervøs for eksamen mere.
Pige 8. klasse:
Jeg har lært nye måder at gange på. Desuden har jeg lært at dividere. Jeg synes generelt, at jeg har fået bedre styr på matematik. Jeg synes ikke, at det er så svært mere.
Dreng 6. klasse:
Jeg ville gerne blive bedre til matematik. Jeg synes, at matematik her i sommerskolen er meget sjovere end i min klasse. Jeg ville ønske, at du kunne blive min normale matematiklærer.

Prisen for sommerskolen inkl. undervisningsmaterialer 4500 kr.
Tilmeldingsfrist d. 26. juni.

For tilmelding kontakt os på:
kontakt@matematikvanskeligheder.dk eller på telefon 60693023.

  • Telefon:
  • Facebook:

    Vores

  • CVR: