fbpx

Matematikkurser

Vores kurser henvender sig til børn og unge i matematikvanskeligheder. Vi lægger stor vægt på, at undervisningen er sjov og motiverende, samt at barnet/den unge bliver fuld af gåpåmod og selvtillid i forhold til det videre arbejde med matematikken.
På førstedagen er der mulighed for, at barnets forældre kan lære de grundlæggende principper og strategier, vi arbejder med i undervisningen, herunder relevante links og it-hjælpemidler. Forløbet afsluttes med en evalueringssamtale med henblik på at sikre, at I som forældre er rustede til at kunne støtte op om barnets videre udvikling.
Vores kurser kan afvikles online eller i vores fysiske lokaler i Esbjerg.

Privatundervisningen forestås af matematiklærere, som også er uddannede matematikvejledere, der har stor erfaring med undervisning på alle klassetrin.

Kursus 1

For 3. - 6. klasse

Kursus 2

For 7. - 10. klasse

Kursus 3

Bliv klar til afgangsprøven

Kursus 4

For Gymnasie elever

Kursus 5

For fagpersoner

Sommerskole

For 4. - 10. klasse.

Hjælp til matematik

Har dit barn udfordringer med matematik, så finder du kurser hos os, der hjælper dig videre.

Matematik hjælp

Vores kurser tager udgangspunkt i det enkelte barn og deres behov for undervisning. Vi arbejder med selve forståelsen af matematikken og skabe succesoplevelser, der giver lyst til at ville lære mere. Matematik hjælp med en anderledes tilgang til at forstå de grundlæggende principper og regnestrategier.

Brug for hjælp til at finde ud af hvilket kursus, der passer bedst til dig? Kontakt os og hør mere om, hvilket forløb du vil få mest ud af.
  • Telefon:
  • Facebook:

    Vores

  • CVR: